tiistai 11. tammikuuta 2011

Talven kukkia

Aurinko paistaa tänään ja se saikin minut kävelylle. Tuntuu ihan keväältä, linnutkin lauloivat. Eikä se haittaa yhtään että varmasti vielä pakastuu, kevät tulee silti, sitä se aurinko tuli kertomaan:)


Kävelyn jälkeen hain vielä kameran sisältä ja kuvaisin talven kukkia, hortensioita.

   10 kommenttia:

 1. Todella kauniita ovat kuvat! Hienossa kunnossa ovat pysyneet läpi talven :)

  Espoossa ei pahemmin aurinko ole tänään näyttäytynyt. Ja voin kertoa että oli keväinen mieli kaukana kun rautalapiolla yritin kaivaa jumiin jäänyttä autoa liikkeelle pysäköintialueelta kello kuudelta aamulla :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan hennot kukinnot ovat kuivinakin! :)

  Minäkin tilailin muutaman siemenkuvaston, josko viimeinkin pääsisi istutushomiin ja puutarhakirjat on kannettu esille täälläkin.
  Voi miten pitkä lista on jo kevääksi kaikenlaista tekemistä.. Hih.

  Mukavaa tiistaipäivää!

  Riikka

  VastaaPoista
 3. Ollaan oltu taas samoissa (keväisissä tällä kertaa) tunnelmissa! Ihana tuo lumeen piirretty sydän.

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita kuvia. Täällä Uudellamaalla ei aurinko ole tänään näyttäytynyt. Tuulee navakasti, mikä on sikäli hyvä, että lumi putoaa puista ja pensaista. Meidän pensasaita on hautautunut pahasti painavan lumen alle. Toivotaan että oksat eivät katkeile.

  VastaaPoista
 5. Mitä ihmettä, paistoiko teillä aurinko tänään..kääks..nyt en ala...täällä oli pilvisen tuhnuinen, tympeä talvipäivä...ei auringosta tietoakaan. Kukkia oli mullakin mielessä koko päivä, selailin koneelta viime kesäisiä kuvia.
  Ahh...oli ihana kesä, viime kesä, niin lämmin ja kaikin puolin onnistunut.
  Nyt jos teilläkin tulee pikkupakkanen, sydämesi jäätyy...;=) ja nuo hortensiat ovat kivoja, sekä kesällä että talvella kuivanakin.
  Mukavaa talvista viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Kauniit hortensiat olet löytänyt.
  Pitääpä katsellä ympärille hieman tarkemmin kulkiessa.

  VastaaPoista
 7. Meillä ei ole paistanut aurinko aikoihin... toivottavasti sääennuste pitää paikkansa nyt ja mekin pääsemme nauttimaan auringosta viikonloppuna : )
  Hortensian kukinnot ovat kauniita, etenkin aurinkoisena valossa ; )

  VastaaPoista
 8. IIIHANIA!!! Todella kaunista!!!

  VastaaPoista
 9. Hyvin ovat pysyneet hennot terälehdet, ne ovat niin liikuttavia, kevyitä kuin perhosen siivet, kun on lunta ja pakkasta. Voi että ihastuin noihin kevätkukkakuviin tuossa blogisi sivussa. Kevään kukat ovat vuoden ihmeellisimpiä ja ihanimpia, niitä todella arvostaa talven jälkeen.

  VastaaPoista
 10. Nikke:
  Voin kyllä kuvitella millainen mieli on ollut aamutuimaan, kun autoasi olet hangesta kaivanut:( Eipä tosiaan heti tule kevät silloin mieleen;)

  Dahlia:
  Kiitos!
  Nyt on vielä hyvää aikaa suunnitella kevään ja kesän projekteja ja haaveilla lämpimistä päivistä:)

  Riikka:
  Ja säilyvät hyvin myös sisällä. Mulla on niitä myös tuossa olohuoneen pöydällä laakealla astialla ja hvyältä näyttävät siinäkin:)

  Intopii:
  Niin ihanaa oli oleskella auringonpaisteessa, että tuollaisia tuli piirrettyä;)

  Riitta:
  Toivottavasti pensasaitanne kestää tämän talven koettelemukset. Minä olen ravistellut pienistä havuista lunta, kun on oksat olleet melkein maata vasten. Nopeasti oikenevat kyllä.

  Tuija:
  Vanhojen puutarhakuvien selailu onkin antoisaa puuhaa. Samalla kun muistelee menneitä kauniita kesiä, tulee mieleen mukavia suunnitelmia seuraaville;)

  Arleena:
  Kun hissuksiin kulkee ja hieman kumarteleekin, löytää talvisesta luonnosta paljon kaikkea (pientä) kaunista.

  Sariw:
  Hortensiat ovat kyllä ihania. Pikkuisen harmittaa kun pallohortensiani ei menestynyt, ehkä paikka oli sille vain väärä. Ehkä kokeilen uudelleen...

  -T:
  Ihania tuoreina ja kuivattuinankin:)

  Saila:
  Kevätkukat ovat varmaan niitä kaikkein odotetuimpia ja siksi myös ihanimpia.

  VastaaPoista