torstai 3. helmikuuta 2011

C-vitamiinia

Eilisellä blogikierroksella sain hyvän vinkin Heidin blogista. Hän oli tehnyt smoothieta. Sellainen juoma sopii vallan mainiosti myös meidän sairastuvalle, saa lisää tuota c-vitamiinia. Muutenkin kun porejuomana;)


Meidän smoothien raaka-aineet olivat:
pakastetut mansikat ja punaherukat
 banaani
jugurtti
hunaja
ja maito.

Ja hyvin se maistui kaikille:)Piristystä olen saanut myös Viannalta ja Lauralta tunnustuksien muodossa, kaunis kiitos molemmille!
Tähän kuuluu kertoa itsestään seitsemän asiaa.
 


 1.Olen hiihtänyt tänä talvena vain kerran, vaikka pidänkin hiihtämisestä.
2.Luistelu sensijaan on minusta vähän tylsää. Ehkäpä uudet luistimet auttaisivat asiaa;)
3.Meillä on vieläkin olohuoneen ikkunassa ne kaksi valkoista paperitähteä, toki en enää pidä niissä valoja.
4.En juuri koskaan juo kahvia.
5.Mutta lämpimistä juomista pidän kyllä talvisaikaan. Kupissani on joko rooibosta, valkoista tai vihreää teetä taikka chococapuccinoa. Ja syksyisin, heti kun vaan kaupasta saa, glögiä.
6.Televisiosta katson Gilmoren tyttöjä ja puutarhaohjelmia, sekä Stömsötä.
7.Sain vihdoinkin aloitettua englannin kertaamisen, kun saimme kutsun häihin Lontooseen!
Ja vielä yksi
8. Tasan12 vuotta sitten nähtiin ekaa kertaa meidän kuopuksen kanssa:)

Ja tämä pitäisi laittaa eteenpäin 15 ihanalle blogille. Se on liian vaikeaa, valita vain 15, joten jokainen joka täällä vierailee, saa ottaa nämä mukaansa:)

11 kommenttia:

 1. Tuota en ole älynnytkään eli laittaa hunajaa smoothien sekaan, pittääpi kokeilla. Kuinka jännää häät Lontoossa, hieman erilaiset häät ehkä kuin täällä tai sit ei kuka tietää.
  Tuosta englanninkielestä olen huomannut että mun enkkuni petraantunut kamalsati käymällä lontoonkielisissä blogeissa ja kommentoimalla. Aluksi oli hiton turhauttavaa kun ei ole lukion jälkeen englanniksi kirjoittanut mut nyt menee jo aika kivasti. Virheitä on satoja mutta pääasia että saa itsensä ymmärretyksi. On myös ihanaa saada tutkia kukkamaailmaa eri maissa.

  VastaaPoista
 2. Itse lähden usein aamuisin töihin pelkästään smoothien voimalla :) Oma reseptini koostuu rahkapurkillisesta, maidosta, hunajasta, kotimaisista marjoista (puolukoiden kulutus on lisääntynyt huimasti; ne maistuvat tässä tosi hyviltä), leseistä ja maapähkinöistä. Hyvää ja terveellistä sekä uskomattoman hyvin nälkää pidättävää.

  Häät Lontoossa kuulostaa ihanalta! Mekin suuntaamme sinne taas hiihtolomalla, tuskin maltan odottaa.

  VastaaPoista
 3. Maaliskuunhanget merenjäällä - siellä ihanaa hiihtää. En ole minäkään vielä hiihtänyt. Lunta piisaa, että eiköhän vielä keretä.

  Luistelu on muuteen mukavaa, mutta tylsää pyöriä pienellä alalla. Retkiluistelu voisi olla lystimpää, kun maisemat vaihtuvat.

  Englannin kertaamista ja Lontoonmatkaa, upeaa!

  Näin se aika rientää ja vastasyntynyt onkin pian yläastelainen... Mutta sama äidinrakkaus meissä muuttumattomana pysyy, voin kokemuksesta aikuisten(28 ja 34 vuotiaiden)lasten emona vakuuttaa. ;)

  VastaaPoista
 4. Smoothieta teen tosi harvoin. Voisin kokeilla vaikka appelsiinista.

  Mukavat tunnustukset

  VastaaPoista
 5. Heh, menetkö NIIHIN häihin Lontooseen? Siis katsomaan kuninkaallista hääloistoa? Vai pääsetkö ihan ihkaoikeasti kirkonpenkkiin ja kaikkea? Ihanaa joka tapauksessa. Toivottavasti on sen verran pitkä reissu, että ehdit tehdä jonkun puutarhavisiitinkin.

  Kerro kuopukselle terveisiä ja onnea!

  VastaaPoista
 6. Kivat tunnustukset täällä:D ja lämpöinen onnentoivotus pienellesi.

  VastaaPoista
 7. Nämä tunnustukset ovat kivoja. Vaikka itsestä tuntuu, ettei kirjoita mitään erityistä eikä oikein tahdo keksiäkään mitä kirjoittaisi, on niitä tosikiva lukea!
  Minullakin on paperitähti ikkunassa, pelkäänpä, että se on ollut siinä viimeiset 3 vuotta... mutta kesällä en pidä siinä valoa :-D

  VastaaPoista
 8. Henrietta:
  Minäkin käyn muutamissa lontoonkielisissä blogeissa, kommentoimaan en ole vielä uskaltanut;)
  Kielitaito on aika rapistunut, kun noista lukioajoista alkaa olla aikaa...

  Miia:
  Kuopus kiittää!

  Maria:
  Kiitos hyvästä aamupalavinkistä. Meillä aikuiset syövät arkiaamuisin lähes aina puuron, kun on niin vaivaton valmistaa. Mutta taidankin kokeilla tuota smoothieta aamupalaksi:)

  Ihanaa matkaa teille!

  Rita:
  Retkiluistelu olisi varmasti kivaa, joskin varmaankin myös pohkeissa tuntuvaa;)
  Ja saa nähdä tohtiiko tuonne merenjäälle ollenkaan, kun jääradan vieressäkin traktori oli hiukan uponnut. On kuulemma lumen alla jää paikoin aika ohutta:(

  Arleena:
  Smoothieen sopii varmasti monenlaiset hedelmät ja marjat. Ja kun tekee monenlaisista, ei niin nopeasti kyllästy:)

  Intopii:
  Ei sentään NIIHIN HÄIHIN. Serkkuni menee naimisiin Lontoossa loppukesällä, että ihan kirkonpenkkiin silloin saan istahtaa.

  Ja muutama päivä ollaan reissussa, eiköhän ehditä johonlin lähellä olevaan puutarhaankin. Voitko suositella jotain?

  Kuopus kiittää!

  Maria:
  Kiitos molempien puolesta:)

  Saila:
  Jotenkin on aika vaikea kyllä keksiä kirjoitettavaa itsestään, siis julkaisukelpoista;) Mutta tosi kivahan niitä on ollut muiltakin lukea.

  Mulla siis ei ole vielä mitään hätää mun tähtieni kanssa;)

  VastaaPoista
 9. Darling rohkeasti vaan kommentoimaan itsekkin pääsin lukiosta vuonna -90 vai 89 hitsi en edes muista, joten vuosi jos toinenkin vierähtänyt.:)

  VastaaPoista
 10. Henrietta:
  Samoihin aikoihin mun kanssa siis:)
  Joten I`ll try.

  VastaaPoista