maanantai 23. marraskuuta 2009

Kassillinen aarteita

Oltiin miehen kanssa viikonloppuna pienellä reissulla, joka suuntautui pohjoisempaan Suomeen.
Ja kun Ikea oli melkein matkan varrella, siellähän tuli käytyä. Ostokset olivat kuitenkin hyvin maltilliset. Tähän kirpparilta aikoinaan ostettuun laatikkoon kippasin tuoksuvimmat ostokset.Laatikon jätin olohuoneeseen, ja vielä hiukan auki.Paluumatkalla tein oikein suuren löydön. Sanoin miehelle, että kurkistettaisiin yhteen kukkakauppaan. Ja sieltä löytyi kopallinen (20 pussia) kukkasipuleita; krookuksia, tulppaaneja, narsisseja, scilloja, lumikelloja ja jotain tunnistamatontakin pari pussia. Myyjä lupasi ne mulle kympillä.Tänään töiden jälkeen ei harmittanut ollenkaan että mittari näytti +7 astetta. Oli ihan mukava ilma istutella sipuleita kukkapenkkeihin. Ja suuri osa jäi vielä laittamatta. Ajattelin kokeilla myös istuttaa niitä ruukkuihin, jotka vien autotalliin kevättä odottamaan.

5 kommenttia:

 1. Voi sinä lucky girl! Oikein nauroin äänen, kun totesit, että ei harmittanut tämän päivän lämpötilalukemat.

  VastaaPoista
 2. Saitpa edullisesti kevääksi kukkaloistoa.

  VastaaPoista
 3. Teitpä löydön !! Kerrothan sitten keväämmällä, miten kukkasipulit onnistuivat autotallissa. Olisi mukava kuulla...

  VastaaPoista
 4. Kukka sipuleita adventin aikaan maahan :). Kiva juttu. Tai melkeinhän on jo adventti...Vieläköhän määki saisin niitä sipuleita jostain ja kellariin. Kevväällä ne ois tosi ihania. Se kevät on muuten kohta. Aika mennee nii äkkiä.

  VastaaPoista
 5. Rita:
  Ja vielä kuulemma jatkuu tämän viikon ainakin nämä lämpimät ilmat, voin siis hyvin istuttaa loput sipulit vasta viikonloppuna;)

  Arleena:
  Se oli kyllä melkoinen löytö!

  Sariw:
  Olen kyllä tosi iloinen löydöstäni. Kun luin sun blogista, että olit laittanut sipuleita ruukkuun, ajattelin ettei se mulla onnistu tänä vuonna kun mistään ei enää saa sipuleita, mutta onni potkaisi:)
  Kerron kyllä keväällä miten kävi autotallisipuleille.

  Eve:
  Eikö olekin metka juttu, en olisi uskonut vielä muutama kuukausi sitten (elo-syyskuussa) kun sipuleita istuttelin, että tosiaan vielä marraskuun lopullakin teen samaa hommaa:)

  VastaaPoista