tiistai 21. kesäkuuta 2022

Loman alku

 Kyllä on kesäloma pyörähtänyt mukavasti käyntiin. Lauantaina kävimme äidin kanssa Särkän perennataimistolla ja eilen pääsin mukaan tutustumaan kolmeen eri puutarhaan lähihuudeilla ja porukka tuli sen jälkeen vielä meille puutarhakierrokselle:) Illalla vielä aloitimme tyttären kanssa puutarhavajan maalauksen. Ja sunnuntaina oli muuten vielä neidin syntymäpäiväjuhlat!

Puutarhassa kukkii nyt alppiruusut:

Haaga

Mikkeli

Unelma

Helsingin yliopisto

sekä marjaomenapensas

ja jalosyreeni `Moskovan kaunotar`

Ja tässä taitaa olla kesän viimeinen tulppaanikuva, on näistä kyllä ollut pitkä ilo!

9 kommenttia:

 1. Harvoinpa tosiaan kukkivat tulppaanit lähes juhannukseen! Alppiruusut myös. Pari vuotta sitten oli kyllä tämä sama, että alppiruusut olivat kukassa vielä tähän aikaan.
  Kuulostaa todella mukavalta loman alulta! Jatkukoon yhtä kivana, ja sään ainakin pitäisi olla täydellinen lomasää :-)

  VastaaPoista
 2. Piha täynnä kukkivia puita ja pensaita, mukavasti yhtä aikaa kukassa! Onnistunut valikoima tulppaaneja, sykähdyttävän kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kukintaa, täällä kans Haga kohta parhaimmillaan. Kuulostaa hyvälle lomalle, ei muuta kuin ihanaa loman jatkoa ja hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Miten ihana loman alku! Upeita alppiruusuja. Minä hankin keväällä ensimmäiset alppiruusuni. Täytyy seurailla, miten ne menestyvät mökillämme ennen kuin hankin niitä lisää, vaikka vaikea on malttaa mielensä, kun tarjolla olisi vaikka mitä ihanuuksia. Kaunis tulppaanikimara, on niistä tosiaan ollut nyt pitkä ilo. Mukavaa loman jatkoa! <3

  VastaaPoista
 5. Lomallahan oli ihan puutarhaihimisen unelmastartti :) Jatkukohon samallaasena! Hianon färisiä alappiruusuja. Tulppukimaraki o ihan täyrelline.

  VastaaPoista
 6. Mukava loman aloitus. Aina ei tulppaanit kuki juhannuksen alla.

  VastaaPoista
 7. Kiva startti lomalle! Sinulle taitaakin tulla oikein hyvät lomasäätkin, jos ennusteiden lupaamat helteet alkavat nyt. Meilläkin taitaa olla vielä jokunen tulppaani kukassa. Aika harvinaista, että vielä tähän aikaan kukkisivat. Hyvää juhannusta ja lomaa!

  VastaaPoista
 8. Marjaomenapensan kukat ovat väriltään kuin Ruususen uni -atsalean♥♥

  VastaaPoista
 9. Kauniita alppiruusuja! Pitkään ovat tulppaanit jaksaneet kukkia! Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista