lauantai 19. kesäkuuta 2021

Lauantai-iltana

 Iltakierroksella puutarhassa, otin kamerankin mukaan:)

Jossain on kuulemma ollut hellettä, mutta meillä on ollut sellaiset +15 astetta ja iltapäivällä myös satoi vettä. Mutta illalla sade loppui ja lähdin siis piipahtamaan vielä puutarhassa.

Laukat ovat kukkineet jo jonkin aikaa, akilleijat aloittelevat, syreenit samoin ja alppiruusut. Ja moni muukin ihanuus:)


Huomenna tutustumaan muutamaan Avoimeen puutarhaan!

26 kommenttia:

 1. Kannatti ottaa kamera mukaan, nättejä kuvia ja kasveja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameraa pitäisi ulkoiluttaa enemmän. Useinmiten kuvia tulee otettua nykyään kännykällä, mutta laatueron kyllä huomaa!

   Poista
 2. Kaunista. Iltahetket puutarhassa ovat antoisaa aikaa mielelle, mutta myös kuvien saamisen kantilta.

  VastaaPoista
 3. Eilen lähdimme kotoa tukalasta helteestä, n 28. Ajoimme kesälämpöihin n 22 astetta. Menimme 16.5 asteisenkin paikkakunnan läpi hellevaatteissa. Ei jakautunut ihan tasan lämpötilat.
  Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan helteet jakaannu ihan tasan! Meillä ei ole ollut vielä yhtään hellepäivää! Tosin tällainen vähän alla 20 astetta on ihan hyvä puutarhailuilma:)

   Poista
 4. Vai teille on helle jättänyt tulematta. Täällä lämpöä kyllä piisaa, mutta tuulee myös. Tuplakuivattavaa puutarhalle!
  Toivottavasti löytyy ihania kohteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on karttanut vieläkin! Mutta onpahan kivat puutarhapuuhailmat, kun ei tule liian kuuma;)
   Ja löytyi kivoja kohteita, seuraava postaus ehkä niistä...

   Poista
 5. Ihania kuvia. Viileydessä on se hyvä puoli, että kukista pääsee nauttimaan pidemmän ajan. Kyllä kesällä lämmintä saa olla, että puutarhan kannalta tällainen +30 astetta on hiukan liikaa.
  En aio lähteä Avoimia koluamaan, joten innolla odotan niistä kertovia blogijuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, täällä on kaikki kukkineet aika pitkään! Helteitä on kiva saada silloin tällöin muutama päivä:)

   Poista
 6. Minäkin joudun jättämään avoimet tänä vuonna väliin. Ei oikeastaan edes hirmusti harmita kun mittarissa on reilu 30 astetta lämpöä. Tässä tuulettimen edessä vain köllöttelen😊 Kohta kastelemaan💦

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli avoimien kierroksella välillä 12 astetta mittarissa ja kädet meinas jäätyä! Vaikka aamulla tuumasin että parempi ettei ole helteinen kierros, olisin lopulta kuitenkin valinnut helteisen päivän;)

   Poista
 7. Oih, miten ihanan herkkiä ja kauniita kuvia!
  Ja onneksi olkoon! Voitit Sarin puutarhat -blogin arvonnassa. Annatko postitusosoitteesi (sarinpuutarhat@gmail.com), niin saan lähetettyä voittosi.

  VastaaPoista
 8. Kauniit kuvat ja vielä kauniimmat kukkijat! Meillä oli lauantaina n.20 astetta, mutta siitäpä se lähti nousemaan niin, että eilen oli jo kymmenen astetta lämpimämpää. Ei tullut lähdettyä avoimiin kun ei täällä päin ollut puutarhoja oikein avoinna. Mukavaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläpäin oli nyt kivasti puutarhoja auki, 5 tunnissa ei kuitenkaan ehdi kiertää kovin moneen suuntaan, joten valinta on tehtävä mihin ehtii. Ihan uusia puutarhoja löytyi!

   Poista
 9. Voi että, eikö sinne ole osunut hellettä? Toisaalta viileämmässä jaksaa hienosti puutarhuroida. Kauniit näkymät ja toivottavasti sait iloa avoimista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vieläkään yhtään hellepäivää! Mutta tosiaan vähän viileämmässä on helpompi tehdä puutarhajuttuja. On kuitenkin lähipäivinä tarjennut t-paidalla ja shortseilla:)

   Poista
 10. Ihanan herkkiä kuvia, puutarhastasi löytyy niin paljon kauneutta! Nyt eivät sään haltijat ole oikeudenmukaisia, täällä jo saisi lämpö välillä hellittää. Kaikki kukkivat niin nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Säät eivät tosiaan nyt ole oikeudenmukaisia! Tai siis nyt melkein koko Suomi taitaa olla kuiva.

   Poista