lauantai 27. huhtikuuta 2013

Puutarhatonttu

Testaa ViherPihan Puutarhatonttu-testissä, minkä kokoinen on sinun sisäinen puutarhatonttusi. Saat hyviä käytännön vinkkejä puutarhan hoitoon ja osallistut Plantagen-lahjakorttien arvontaan.Testaa sisäinen puutarhatonttusi tästä.

Minä testasin jo ja tässä on tulos;)

Olet: Mestaritonttu

 
Puutarhatonttu-asteesi on: Keväällä sinuun iskee puutarhahimo ja näet unia upeista puutarhoista. Tulet levottomaksi, jos et pääse istuttamaan sitä ihanaa kukkaa, jonka juuri näit. Muut kääntyvät puoleesi puutarhaan liittyvissä kysymyksissä. Puutarhasi on naapuruston ylpeys ja naapurien toistuvat ihastuksen huokailut ovat tyypillisiä puutarhasi äärellä.

Oletko tutustunut jo: Mummon pelargonien kasvatuksesta on tullut kauden hitti. Nappaa rautaisannos tietoa tilaamalla Intohimona pelargonit –kirja edullisesti täältä

Muista tämä: Muista nauttia myös itse omasta puutarhastasi ja kättesi jäljestä. Istuta vaikka kärhö terassille ja seuraa sen kasvua kahvikupin kanssa.

Vältä tätä: Vältä kasvien paikkojen vaihtamista vuosittain vaan anna kasvien kasvaa rauhassa omassa paikassaan, jotta ne ehtivät juurtua ja näyttäytyä täydessä kukoistuksessan.

Puutarhamatkakohteesi: Claude Monet'n puutarha, Ranska tai Chelsea Flower Show, Lontoo

Vahvuutesi Haluat jakaa puutarhaosaamista ja vaikkapa pihassasi versovia pikkutaimia - olet antelias sillä puutarhasi jakotaimia tarvitsevat monet naapurisi ja vähemmän puutarhatonttutaitoja omaavat ystäväsi.

Lukuvinkki: Iki-ihana kirjaklassikko Frances Hodgson Burnettin Salainen puutarha

11 kommenttia:

 1. Minäkin kävin testaamassa tonttuuteni ja sain saman tittelin :)
  Kaivoin muutama päivä sitten hyllystä Burnettin Salaisen puutarhan ja nyt se on yöpöydällä iltalukemisena.

  VastaaPoista


 2. täällä Pikkutonttu! Kiitos vihjeestä!

  VastaaPoista
 3. Hah, juu, mestaritonttu täälläkin... vaikka joihinkin kysymyksiin oli vähän vaikea vastata, ei oikein ollut sopivaa vaihtoehtoa ;-)

  VastaaPoista
 4. Harjoittelijatonttu kiittää vinkistä :)

  VastaaPoista
 5. Harjoittelijatonttu minusta tuli :)

  VastaaPoista
 6. Harjoittelijatonttu. Oho. Luulin, että pikkutonttu.

  VastaaPoista
 7. Blogissani on jotakin sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Pitää munkin sitten laittaa tämä kun muutkin, kun sitä jo mietin että laitanko tän oman tonttuni blogiin.. Noh, minusta tuli harjoittelijatonttu. :(

  VastaaPoista
 9. Olipa kiva tietää millaisia tonttuja blogiani käy lukemassa;)

  VastaaPoista