maanantai 2. tammikuuta 2012

Muistiinpanoja varten

Tälle vuodelle on tullut hankittua kaksikin kalenteria, toinen normi- ja toinen puutarhakäyttöön. Molemmat ovat odottaneet jo kuukausia, että niiden tyhjille sivuille alkaisi tulla tekstiä.


Puutarhakalenteri on mukava muisto jo nyt, ostin sen elokuiselta Lontoon reissulta Garden Museumista:)

8 kommenttia:

 1. Oi miten hienot! Olen hukannut oman puutarhapäiväkirjani, jossa oli kaikki tiedot kasveistani ja niiden sijaintipaikoista. Harmittaa niin pahuksesti. Täytyy vaan toivoa, että se vielä jostain tulee vastaan. Itse tilasin Oma Pihan puutarhakalenterin, kahtena edellisenä vuonna on kanssa ollut, ihan tavallisena kalenterina käytän ja musta se on tosi kiva :) Joku uus muistikirja pitää kuitenkin varmaan hommata siltä varalta, ettei päiväkirjani löydykään.

  VastaaPoista
 2. Minä olen myös etsinyt sopivaa puutarhakalenteria, jossa olisi riittävästi tilaa omille muistiinpanoille. Nyt asiat ovat aivan liian monella lappusella ; )
  Tuo kalenterisi näyttää tosi houkuttelevalta...

  VastaaPoista
 3. Kaunis kalenteri houkuttaa kijoittelemaan jo nyt.Tuo puutarhakalenterisi on aivan upea.Minulla ystävältän lahjana Koto kalenteri josta pidän mutta tuo Garden menee ohi.
  ps linkitin äsken omaan juttuuni yhden oman leipäreseptin josta perhe tykkää käy kurkkaamassa jos haluat.
  Hali.
  maria

  VastaaPoista
 4. Wau, ihan oikea puutarhakalenteri! Tuo houkuttelee kirjoittamaankin.
  Minulla on OMA PIHAn puutarha kalenteri ohjeineen ja muistutuksineen, siinäkin voisi olla vähän enemmän tilaa muistiinpanoille mutta ihan hauska ja hyödyllinen noinkin....

  Kukkivaa Puutarhavuotta 2012!

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava puutarhakalenteri ja ah, vie ajatukset aina Lontooseen! Mullakin on Lontoosta kälyltä tuliaisina saatu puutarhakalenteri, jota en ole vielä ottanut käyttöön. Täytyykin korjata asia!

  VastaaPoista
 6. Heippa taas : ) Sain juuri tiedon, että Tulppaanien lumo -näyttely on 31.3.-9.4.2012 Helsingissä, Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa.... sitä kun kyselit : )

  VastaaPoista
 7. Hyvää alkanutta vuotta!

  Oletpa löytänyt kauniit kalenterit, sekä puutarhaan että muualle elämään. Oikein hienot!

  Minulla on ollut jo muutaman vuoden ajan käytössäni Inge Löökin mainio Paljain jaloin mummojen puutarhassa. Ainoa harmin aihe siinä on, että se kattaa vuoden vain maaliskuusta syyskuuhun. Nythän sitä pitäisi pitää kirjaa chilien, paprikoiden, orvokin ja monien muiden kesäkukkien siemenkylvöistä!!

  VastaaPoista
 8. Intianminttu:
  Äkkiähän sen varaa, matkan siis;)

  Tiina:
  Mulla oli joskus vuosia sitten kaikki kasvit kirjoitettu koneelle ja sitten kun se jumitti ja sitä korjattiin, kaikki meni hukkaan. Onneksi suurin osa vanhoista puutarhojen lehdistä oli tallessa ja niihin olin ruksinut ostokseni. Nyt ne on toisessa blogissani, jonka ehkä joskus julkaisen, kun saan kuvat ladatttua...

  Sariw:
  Mulla kans lappusia löytyy, kun äkkiä täytyy kirjata joku kiva kasvi vaikka ylös, esim. puutarhaohjelmia katsoessa. Osa niistä varmasti hukkuu, enkä varmaan osaa kaikkia kaivatakkaan;)

  Ja kiitos päivämääristä, kaverin kanssa suunniteltiin että silloin ollaan Helsingissä:)

  Maria:
  Kiitos leipävinkistä, teen sitä heti kun leipomiskärpänen puraisee. Toivottavasti siihen ei kestä kauaa...
  Nyt on jo usea sivu täynnä puutarhakalenterista, olen katsellut viime vuotisia puutarhaohjelmia ja laittanut kalenteriin kivoja vinkkejä ylös.

  Karolina:
  Nyt on ainakin tullut kirjoitettua, saa nähdä kuinka sitten käy, kun on taas aika muuttaa pihalle;)

  Maria:
  Ei muuta kuin kynä käteen ja täyttämään puutarhakalenteria:)

  Intopii:
  Puutarhakalenterin pitäisi kyllä sisältää kaikki kuukaudet, suunnitteluhan tehdään juuri niiden kuukausien aikana, kun päiviään tai iltojaan ei voi viettää pihalla:)

  VastaaPoista