perjantai 30. syyskuuta 2011

Ritarinkannus

Ostin tämän ritarinkannuksen keväällä puutarhamessuilta Helsingistä. Ja nyt se kukkii. Tosin väri ei ole se mikä piti. Sen piti olla valkoinen. Mutta onhan tämäkin kaunis:)

 *

Valkoinen siis puuttuu edelleen...

13 kommenttia:

 1. Olen myös harkinnut valkoisen
  ostamista sinisen kaveriksi.
  Jospa ensi keväänä.
  Hienosti kukkii vielä näin myöhään...

  VastaaPoista
 2. Jostain syystä ritarikannuksilla on tapana muuttua sinisiksi. Itekin olen valkoisen joskus ostanut, mutta penkistä sitten hävisi, muuttuen siniseksi.

  VastaaPoista
 3. Oi, miten ihana, vaikka ei olekaan valkoinen.

  Minullakin on vaikka minkäsävyisiä sinisiä ja jopa violettia kahta eri vivahdetta, mutta valkoinen puuttuu. Toissa vuonna onnistuin kasvattamaan siemenestä 'Phantomin', eli valkoisen mustin "tahroin", mutta sekin taisi hävitä yhden kesän jälkeen (vai siirsinköhän sen jonnekin, eikä se sitten kukkinut tänä kesänä...? Hmm.)

  VastaaPoista
 4. Kaunis on, tuokin väri. Mikähän siinä on, että usein taimet sitten onkin eri väriä kuin piti. Joskus yllätykset on kivoja, joskus ei niin paljon...

  VastaaPoista
 5. Ompa näyttävä väriltään!

  VastaaPoista
 6. Jospa ensi kesänä sitten ostan sen valkoisenkin. Toivottavasti säilyttää värinsä tai värittömyytensä;)

  Ja tämä ei tosiaan ole ainoita ostoksiani, jotka eivät oikein vastaa väriltään sitä mitä luulin ostavani. Onneksi lähes aina väri kuitenkin miellyttää:)

  VastaaPoista
 7. Värit joskus tosiaan yllättävät, milloin mitenkin päin. Minulle on tullut valkoista, kun olen muuta hankkinut. Tässä on kuitenkin hieno sinisyys ja upeat kerrotut kukat! Jännän myöhään se myös näköjään kukkii.

  VastaaPoista
 8. Kuusirannan emäntä:
  Mulla on ollut ennenkin vaikeuksia saada valkoista:)
  Se kukkii varmaan näin myöhään, kun olen vasta tänä keväänä istuttanut. Vaikka muutkin ritarinkannukseni kukkivat nyt uudestaan.

  VastaaPoista
 9. Näitä väriviallisia näyttää enemmänkin olevan liikenteessä. sinä et saanut valkoista ritarinkannusta ja minä en saanut vaaleanpunaista dahliaa, vaan keltaisen. Ja valtavan vielä.
  Ehkä ensi keväänä..:)

  VastaaPoista
 10. Ihana - ja ihania kuvia - taas!

  VastaaPoista