tiistai 9. elokuuta 2011

Lontoo

Tulimme aamulla kotiin muutaman päivän Lontoon reissusta. Matkan päätarkoituksena oli saattaa serkku avioliiton satamaan:)
  Onneksi oli myös muutama päivä aikaa kierrellä tätä kaupunkia. Joitakin nähtävyyksiä tuli katseltua lähempää ja osaa vähän kauempaa.

 


11 kommenttia:

 1. Lontoo on kyllä upea kaupunki ja täynnä kauniita istutuksia. Ei hullumpi matkakohde puutarhaan hurahtaneelle :)

  VastaaPoista
 2. Hienot kuvat kauniista kohteesta.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat olet valinnut tänne :) Kuvissasi ei ainakaan ole tietoa mellakoista, kerkesittekö alta pois vai liikuitteko eri suunnalla?

  VastaaPoista
 4. Nikke:
  Kivan näköistä oli, vaikka ei varmaankaan enää parasta puutarha-aikaa. Ja kun oltiin lasten kanssa, mentiin lasten ehdoilla, muutamia puistoja kuitenkin näin;)

  Arleena:
  Kiitos! Tuolla riittää kuvattavaa...

  Tiina:
  Kovin paljon ei olekaan sellaisia kuvia, missä ei olisi osa porukasta kuvassa, mutta muutamia sentään:)
  Sunnuntaina katsottiin netistä uutisia ja huomattiin sieltä että Lontoossa mellakoitiin. Alueet olivat kuitenkin "kaukana" meistä.

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä, olisi kiva käydä joskus Lontoossa, Skotlannissa olen ollut ja rakastuin siihen maahan ihan tosissani.

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Mä haluun kans Lontooseen ja menen kohan kerkeen. Mulle kyllä kelpais ihan mikä tahansa alue enkuista paitsi mellakkalähiöt. Suurunelma olis joku sellainen puutarhamatka jossa sais rauhassa kiertää ihania puutarhoja ja kuvata ilman että kukaan hoputtaa.

  VastaaPoista
 7. Samana päivänä me myös tulimme kotiin, mutta illalla.
  Paljon Onnea hääparille!
  Muistelin kun olimme Lontoossa tammikuun alkupäivinä, niin orvokit kukkivat amppeleissa,..minusta se oli kaunista ja ihmeellistä.

  Hyvää alkavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 8. Ihana tuulahdus Lontoosta :) Kuvissasi taitanee olla aistittavissa kuninkaallisuutta ;) Olisi kyllä kiva päästä tuonne joskus käymään :)

  Elokuulle ollaan tultu. Koulut alkoivat meillä tänään ja kesäillat tuoksuu jo niin syksylle.. Keräilin tänään pellavanipun kasvimaaltani talteen, sadonkorjuuta.
  Mukavia hetkiä toivottelen sinulle viikonloppuusi!!! -T

  VastaaPoista
 9. Varmasti ihana reissu : ) Lontoossa en olekaan koskaan käynyt... kyllä kiehtoisi päästä puutarhamatkalle sinne suunnalle.

  VastaaPoista
 10. Ai että, teitä onnellisia! Lontoossa pitäisi jokaisen saada joskus käydä! Itse en ole vielä saanut. Tyttäreni kävi muutama vuosi sitten. Kertoi oppineensa Harry Potterista Lontoon kadut ja siten oikeastikin suunnistamisen ja kulkemisen olleen tosi helppoa. ;)

  VastaaPoista
 11. Tuija:
  Jos joskus menet Lontooseen, varmasti aikaisempi kesä tai kevät on puutarhaharrastajelle unelma-aikaa siellä.

  Henrietta:
  Opastettu puutarhamatka olis aivan ihana, monta päivää kauniita kukkia ja maisemia, aah.

  Sirkka:
  Minä ehdotin tässä joku aika sitten miehelle että seuraavaksi mentäis Pariisiin ja vaikka ihan kaksistaan.

  -T:
  Siellä oli todella paljon kauniita rakennuksia ihailtavaksi ja kuvattavaksi.
  Meillä sadonkorjuu on vasta alkuvaiheessa, tänään kävin mustikassa, laihoin tuloksin, olisinkohan ollut myöhässä.

  Sariw:
  Meillä ei ollut varsinaisesti koskaan ollut puhetta Lontooseen menosta, mutta serkun häät olivat hyvä syy mennä sinne, eikä kaduta:)

  Rita:
  Eiku matkaa suunnittelemaan sinne päin.
  Oon kyllä lukenut Potterit vuosia sitten, mutten muista niitä niin hyvin, että olisin voinut niiden mukaan kulkea. Onneksi oli metrokartat;)

  VastaaPoista