lauantai 19. maaliskuuta 2011

Ulos

Parin päivän koulutuspäivien jälkeen taas kotona, ihanaa. Vaikka oli Naantalissakin kivaa!
Sillä aikana nämä avasivat kukkansa sisätiloissa ja tänään uskalsin vihdoin vielä ne ulos. Toki yöksi ne on muistettava nostaa sisälle, ainakin näin alkuun pikkupakkasellakin.

*

Olis kiva alkaa laittamaan terassia pikkuhiljaa kevätkuntoon muutoinkin:)

15 kommenttia:

 1. Ihania helmililjoja ! Minullakin täällä sormet syyhyää laittaa jo parveke kauniimmaksi. Pidän sipulikukkaruukut siellä jo päivisin, mutta kunnon pakkasyöksi ne pitää kiikuttaa sisälle. Eli ne ovat vielä omissa ruukuissaan.
  Tänään taidankin vähän jo laitella ruukuja kauniimmin : )
  Mukavaa sunnuntaita !

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja ihanan isot kuvat! Helmililjoja (sinisiä) ostin taasen kauppareissultani, mutta tuollaiset valkoiset taitaavat olla harvinaisempia!? Niitä en olekaan koskaan ostanut/niihin törmännyt.
  Kuistia ja terassia olisi ehdottomasti ihana jo saada laitettua keväiseksi!!! Sitä niin odottaa, sormet syyhyää :)

  VastaaPoista
 3. Onpa teillä suloista ja kodikasta :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Voi kun löytäisin itsellenikin noita valkoisia helmililjoja... Itsekkin odottelen ttä pääsen parveketta laittamaan, ajattelin kokeilla kaikennäköistä uutta täällä pohjoisen auringossa :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit, omani odottavat multaan pääsyä ulos, siis sipulit.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia.

  Tuosta terassin kuntoon laittamisesta - meillä se ei onnistu vielä pitkään aikaan kun siinä on vain hirrrrmuinen kasa lunta. Toivonkin paljon lämpimiä auringon säteitä jotta kasa sulaisi pian pois : )

  VastaaPoista
 7. Helmililjaostoksilla on oltu täälläkin:). Meillä niitä valkoisia oli ainakin Plantagenissa, mutta en ostanut, kun jäljellä oli enää yksi. Että perinteistä sinistä:). Meillä on vielä niin paljon lunta, ettei toivoakaan minkään ulosviemisestä vielä:).

  VastaaPoista
 8. Kyllä ne aina herkistävät tunnelmointiin, tuollaiset kuvat. Ihanat helmililjat!

  VastaaPoista
 9. Täällä satoi lunta perjantaina ja lauantaina, sanoisinko että pientä takapakkia kevätunelmille täällä päässä:) Toivottavasti teillä etenee vähän paremmin ja pääset pian terassi puuhiin.

  VastaaPoista
 10. Sariw:
  Parveke taitaakin olla sipulikukille aivan ihana paikka näin kevään korvilla. Tuosta tavalliselta terassilta niitä täytyy kiikuttaa sisälle varmaankin pidemmän aikaa.

  -T:
  Minäkin olen niitä nähnyt harvemmin, kukkakaupoissa vain. Onneksi noita sinisiä, jotka myös ovat aivan ihania, löytyy myös pienemmistä ruokakaupoista:)

  Lehtokotilo:
  Paikoitellen, siksi noin rajattuja kuvia;)

  Sanna-Pauliina:
  Kannattaa käydä kyselemässä kukkakaupoissa. Parveketta on varmasti kiva alkaa laittamaan kevät- ja kesäasuun:)

  Arleena:
  Minä vähän oikaisin, laitoin valmiit ruukut isompiin astioihin ja heinää päälle koristeeksi:)

  Erjuska:
  Meillä tuossa etupihan pienellä terassilla ei ole lunta, mutta takapihan isompi on vielä aika mahtavan kokoisen lumivuoren alla. Siinä on auringolla vielä tekemistä, tosin autoin sitä tänään vähän...

  Kirsikka:
  Aivan ihania sipulikukat ovat sisälläkin. Tosin ulkona kukkivat kauemmin, jos ei sitten käy niin kuin minulle joskus, että unohtaa tuoda sisällä pakkasyön koittaessa...

  Intopii:
  Sipulikukat ovat suosikkejani näin kevään korvilla ja muutenkin...

  Henrietta:
  Meilläkin on tullut lisääkin lunta viikonloppuna, mutta tänään paistoi koko päivän aurinko. Ensi viikolle luvattiinkin sitten taas kylmenevää:(
  Taitaa tuo kevät tulla teille kuitenkin muutamaa viikkoa ennenkuin tänne Pohjanmaalle.

  VastaaPoista
 11. Ihania helmililjoja. Täällä on vielä niin älyttömästi lunta, ettei meinaa uskoa kevättä tulevaksi. Muutenkin blogisi on mukava uusi tuttavuus minulle. Taidan esimerkistäsi uskaltautua ostamaan muutaman verenpisaran pikkutaimen. Näin niitä eilen kukkakaupassa, mutta jätin ne vielä sinne.

  VastaaPoista
 12. Virve:
  Minäkin ekaa kertaa kasvatan kukkakaupasta ostamia pikkutaimia ja hyvin ovat lähteneet kasvuun. Siemenistä olen kylvänyt aiemminkin, toisinaan onnistuen ja toisinaan en;)

  Meillä muuten sataa vettä ja lumi siis sulaa kohisten:)

  VastaaPoista
 13. Niin olisi, kiva olisi laittaa vaikka mitä..mutta eihän tuonne voi mitään laitta kun lunta on joka paikka täynnä. Vähän olen yrittänyt terassia rääpiä, mutta mutta...pari pöytää olen saanut laiteltua järjestykseen, muuten terassi onkin sikin sokin...vaikka monta pussukkaa sieltä roskiin heitinkin. Tuhkaakin on varmaan 4-5 pussia siellä, kun ei niitä oikein vielä voi hangelle heittää, kun ei ole vettä tiedossa. Tökkii...tökkii...

  Kauniit helmilijat sinullakin tuossa on.
  Aurinkoa päiviisi Anu.

  VastaaPoista
 14. Minäkin sain pikkuveljen perheeltä sinisen helmililjan, jossa ensimmäiset kukat aukeaa :)
  Ihanaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
 15. Tuija:
  Kyllä se tietysti hieman terassitunnelmaa latistaa, jos terassilla on metrin verran lunta. Onneksi tuo ystävämme aurinko on tälläkin viikolla tehnyt töitä, tosin luntakin on satanut.
  Mutta kyllä se kevät pian on täällä!

  Hannele:
  Ne on ihania, kaikki sipulikukat!

  VastaaPoista