lauantai 16. lokakuuta 2010

Lumi

Nämä viime viikonloppuna ostamani lumimarjan oksat sopivat ulkona olevaan teemaan vallan mainiosti. Marjat ovat kuin pieniä lumipalloja. Aurinko on hellinyt meitä tänään ja katolla oleva lumi on sulanut, räystäiltä tippuu vesi, tuntui oikeastaan aika keväiseltä;)


Tänään oli hyvä päivä tyhjentää kasvihuone viimeisistä vihreistä ja kantaa sinne talvelta suojaan terassikalusteita ja kesäkukkaruukkuja.

9 kommenttia:

 1. Lumimarjan oksia? Ompa jäänyt huomaamatta, että noita ihania saa jostain ostaa. Kävimme tyttären kanssa Kodin Terrassa. Ostin muutaman kanervan, pari tuijaa ja komean korkean (lasikuitu) ruukun. Niin ja tietenkin kukkasipuleita puoleen hintaan.Laitin nekin maahan. Lopun päivää tuli oltua ulkona aivan tähän pimeään asti. Just tuntu samalta, kuten kirjoitit, keväiseltä.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi kun sulla oli jo siellä talvista, kun luntakin on ollut. Lumimarjat on ihania, ajattelin niitä istuttaa oikein pensaana, mutta en saanut taaskaan tänä syksynä aikaiseksi.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Lumimarjat on todella kauniita vaikken koskaan osta.Kesän aikana tuhlaan rahaa hulluna kukkasiin mutta kun syksy/talvi alkaa asettua rupeen pihtaileen enkä raaski ostaa ko pari kanervaa.Syksu on niin lyhyt et antaa olla ja sit lumi peittää kaiken.

  VastaaPoista
 4. Oletpa löytänytkin komeat lumimarjan oksat. Ne ovat kauniit ja sopivat oikein hyvin tähän meilläkin olevaan maisemaan eli lunta on himpun verran. Toivon sen kuitenkin sulavan, kun jäivät nuo haravoimiset tekemättä :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita! Myydäänä niitä ihan kaikissa kukkakaupoissa? Ja kestävätkö ne kauan?
  Meillä on lumimarjaa toistaiseksi vain keittiön verhokapassa, Marimekon Lumimarja-kankaasta ommellussa :)

  VastaaPoista
 6. Onpas upeat lumimarjan oksat !!!
  Katselin juuri niitä yhden liikekiinteistön pihalla, kateellisena ; ) Meillä kun ei sitä ole kasvamassa.
  Olen nähnyt myös vaaleanpunaisena, siis sen marjat ovat vaaleanpunaiset. Se oli aika veikeä... sitä olisikin kiva kokeilla : )

  VastaaPoista
 7. Kauniit lumimarjaoksat. Ja lunta maassa jo nyt ja lehtiä puussa. Mutta lokakuullahan se ensimmäinen lumi sataa ja sulaa.

  VastaaPoista
 8. Rita:
  Kävin viime viikolla Kalajoella ja sieltä löysin nuo lumimarjan oksat, uudesta kukkakaupasta.

  Tuija:
  Minä istutin lumimarjan viime kesänä, vielä ei tullut siihen marjoja, toivottavasti jo ensi syksynä. Vaikka ei ne varmastikaan yhtä isoja ole kuin noissa oksissa.

  Henrietta:
  Minäkään en osta syksyllä pihalle kovinkaan paljon kukkasia, enimmäkseen koristelen havuilla ja sammaleella.
  Mutta maljakkoon ostan kyllä kukkia useinkin viikonlopuksi.

  Nina:
  Uskon toiveesi toteutuvan, harvoinpa lokakuun lumet pysyvät muutamaa päivää kauemmin.
  Meillä senverran vähän lehtiä pihalla, etten haravoi syksyisin lainkaan.

  Lumiomena:
  En ole ennen nähnyt näitä myynnissä, toivottavasti kyllä vastakin.
  Nuo on olleet nyt viikon maljakossa ja lehdet ovat kyllä vähän kärsineen näköiset. Voi kyllä johtua siitä, etten ole vaihtanut vettä:(

  VastaaPoista
 9. Sariw:
  Vaaleanpunainen lumimarja kuulostaa myös aika kivalta, mahtuu kyllä vielä meidän pihalle, jos sellaisen löydän:)

  Arleena:
  Maisema on kyllä aika erikoinen kun on lunta naassa ja lehtiä puissa yhtä aikaa. Ja taitaa tosiaan sulaa vielä pois, mutta ei haittais vaikka jäisikin jo, on paljon valoisempaa.

  VastaaPoista