sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Kirpputorilöytö


Kävin viime viikolla kirpputorilla ja tein kivan löydön, vanhan kastelukannun.

Laitoin sen tuonne pihaamme koristamaan, mutta ehkä se pääsee lumelta suojaan vanhaan riiheemme kevättä odottelemaan.P.S. Meillä päivitettiin Mozilla ja nyt sen kautta ei tahdo päästä Bloggeriin ollenkaan. Onneksi tässä kannettavassa on Exploreri. Onko muilla samanlaisia ongelmia?

13 kommenttia:

 1. Hieno löytö. Itsekkin oon etsinyt samanmoista. Välillä oon meinannut sortua vastaavaan uuteen, mutta kun tahtos VANHAN... :)

  Mulla toimii Mozilla ihan hyvin!

  Kivoja kuvia!

  Henska

  VastaaPoista
 2. Ihku kannu ja ihanuuksia sammaljuttuja alla!!!

  Meillä on niiiin hidas kone että ihan uuden koneen tarpeessa ollaan...

  VastaaPoista
 3. Mulla kans toimii mozilla, mutta en sitä oo nyt päivitellytkään hetkeen.

  VastaaPoista
 4. Hyvä kirpparilöytö!
  Muistan äidillä olleen tuollaisen kastelukannun. Olisipa kiva saada itselleen tuollainen.
  Mozilla toimii täälläkin hyvin.

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno löytö ! Tuollaisen kun saisi.. : )

  VastaaPoista
 6. Minä käytän vallan firefox mozillaa. Explorerin kautta pääsee kuulemma herkemmin viruksia. Eli Mozilla ol turvallisempi. Ei ole ollut ongelmia.
  Mozilla ilmoittelee aina välillä, että päivittää, siis ihan oma-aloitteisesti :)

  Vanha kunnon kastelukannu.

  VastaaPoista
 7. wow, mikä löytö...onnea!!! Ei löydy tuollaisi aarteita joka päivä!

  VastaaPoista
 8. Hei Anu!
  Vihdoinkin saan aikaseks jättää jälkeni käynnistäni. Tasasin väliajoin käyn kyllä täällä lukemassa sinun puutarhapuuhistasi ja ihastelemassa upeita kuvia. Sinä se sitten jaksat aina värkätä jotain uutta ja hienoa - ihan kateeksi käy. :) Nuo tekemäsi kranssit varsinkin on aina niin upeita.

  Minäkin sain silloin työharjoitteluaikanani sinulta kipinän blogin kirjoittamiseen - ja viime keväästä asti oonkin kirjotellut meidän hevosten kuulumisia blogiin (www.salaisuusrok@blogspot.com). Ja siihen todellakin jää koukkuun... ;) Minä tykkään kovasti kirjoittaa, joten blogista löytyy paljon tekstiä, mutta on siellä joitakin kuviakin välissä.

  Oikein mukavaa talven odotusta sinulle!

  t. Miia

  VastaaPoista
 9. Komea kannu!! Muistaa ottaa sisätiloihin taikka muuanne suojaan ennen pakkasia. Minun sinkkikannulle kävi niin, että oli satanut vettä puolilleen ja vesi jäänyt sisälle olemaan pakkasiin saakka. Nyt jäätynyt vesi on muotoillut kannun pohjan ihan kuperaksi, mutta roikottelen sitä koristeena oksan haarassa:)

  VastaaPoista
 10. Nätti kannu.
  Minulla sama huomio. Siksi en käytä enää koskaan firefoxia, viruksentorjunta kun on kunnossa, niin ei niistäkään ole ongelmaa, vaikka joku epäili että explorerin kautta tulis niitä enempi. Varoituksia tuleekin, mutta onneksi viruksentorjunta ohjelma poistaa spammit sun muut vakoilijat.

  VastaaPoista
 11. Henska:
  Minäkin olin jo ajatellut että ostan uuden, kun sellainen kunnollinen sattuu kohdalle, mutta sitten tein tuon löydön. Onnea etsintään.

  -T:
  Kiitos sanoistasi. Meillä oli kans vanhan koneen kanssa hitausongelmaa, kun oli vielä niin täynnäkin. Mutta kun nyt tökkii molemmat, päivityksen jälkeen siis.

  Miia:
  Voihan meillä olla jokin muukin vika. Hankalaa kun ei ymmärrä koneista juuri mitään:(

  Susanne:
  Toivottavasti löydät sinäkin:)

  Sariw:
  Minäkin etsein muutaman vuoden...

  Arleena:
  Pitäis varmaan pyytää joku asiantuntija paikalle katsomaan tilannetta.

  Min eden:
  Tuo oli ihan ensimmäinen minkä olen kirpparilla nähnyt.

  Miia:
  Olipa kiva kun jätit kommenttia:)
  Ja mukava kuulla että sait multa kipinän blogin aloittamiseen. Täällä blogistaniassa saa kyllä aikaansa kulumaan kummasti;)

  Tinttarus:
  Kiitos muistutuksesta. Onneksi ei ole vielä ollut kovia pakkasia. Olis surku jos pilaisin tuon heti:(

  Vuokko:
  Minäkin enemmän käytän exploreria, mutta silläkään en pääse joka kerta:( Mutta kun odottaa hetken, yleensä toimii sitten.

  VastaaPoista
 12. Ahaa, nyt kun otit puheeksi tuon Firefoxin ongelman, niin minulla on niitä jatkuvasti. Varsinkaan bloggerin kommentteja pääsen vain harvoin lukemaan (puhumattakaan kommenttien jättämisestä). Nytkään en ensin päässyt, avasin jo explorerinkin, mutta kokeilin tällä uudelleen ja yllättäen pääsin tänne!
  Olen todellakin yrittänyt tänne kommentoida monet kerrat, mutta kun ei pääse heti, niin ei ole sitten myöhemmin tullut palattua uudelleen kokeilemaan.
  Harmittavia nämä tekniikan ongelmat, mutta yritetään kestää!

  VastaaPoista
 13. Kuusirannan emäntä:
  Meillä naapuri, joka ymmärtää koneista "hiukan" meitä enemmän, kävi auttamassa ongelmassa. Ongelma oli palomuurissa ja nyt tämä toimii, ihanaa.

  VastaaPoista