sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Sinivaleunikko ja paratiisililja



Ilman näitä ihanaisia ulkona vaikuttaisi syksyltä, taivas on harmaa ja lämpömittari on näyttänyt koko päivän vaivaiset +10 astetta. Koko päivän olen viettänyt sisätiloissa selailemalla puutarha- ja sisustuslehtiä ja ompelemalla Tilda-aiheisia juttuja.

3 kommenttia:

 1. Tää kylmyys on aivan mahdotonta! Ei uskoisi että heinäkuussa ollaan. Täällä on tuuleskellutkin niin, että pelkäsin auki jääneen aurinkovarjon lentävän taivaan tuuliin. Onneksi se vielä tuossa terassilla kököttää. Turha kapistus sekin tässä kesässä. No, voihan sen alla sadettakin olla paossa :-)

  VastaaPoista
 2. Tuota sinivaleunikkoa en ole tainnut koskaan nähdä kenenkään pihamaalla!!
  Ei taida olla ihan yleinen markettien vakioasukki!?
  Hienolta tuo paratiisililjakin näyttää!!!
  Miten monta hienoa kukkaa maapallo pitääkään sisällään!!WAU!!!
  Tuon sinisen ihanuuden minäkin voisin pihalleni huolia!!!<3<3<3
  Niin erikoinen ja jännittävä!!!

  VastaaPoista
 3. Elina:
  Joo ei uskois heinäkuuksi jos ei kalenterista katsois ja tuuli on tosiaan hyytävää. Eipä ole paljoa aikaa tullut vietettyä pihalla, mutta ompa saanut siivottua vähän perusteellisemmin sisällä;)

  Katinkainen:
  Jouduin minäkin useamman vuoden metsästämään tuota sinivaleunikkoa ja tänä kesänä sitten löysin kahdeltakin puutarhalta. En uskaltanut ostaa kuin kaksi tainta, kun en ole varma kuinka niiden käy talven aikana, vaikuttaa aika vaateliaalta kasvupaikan suhteen.

  VastaaPoista