tiistai 22. tammikuuta 2008

Lumisia kuviaKukkakorit lumivaipan alla.
Tältä ulkona kuuluukin näyttää tähän aikaan vuodesta.
Ja lisää tätä valkoista ihmeainetta on satanut koko päivän.

Vielä tämä päivä ollaan Oskarin kanssa kotona, vointi on jo aika hyvä. Huomenna meitä kutsuu jo koulu ja työt.

7 kommenttia:

 1. Hei!
  Löysin sinut ensimmäistä kertaa. Olen vasta aloitellut täällä blogimaailmassa. Kiva tutustua toiseen Paolo Coelho faniin.

  VastaaPoista
 2. Nyt liukuu pulkka pyörätielläkin ja lumitöitä on päässyt paiskimaan hiki hatussa. Nautitaan tästä ajasta, vaikka lunta naamalle pyryttääkin.

  Kiva kun Oskari rupee olemaan paremmassa kunnossa!

  VastaaPoista
 3. T%äällä ei ole lunta vielä, mutta näyttääpä sielää lapsuuden kotimaakunnassa olevan valkoinen talvi.

  Neidonhiuspuun alta löysin blogiisi, mukavalta näyttää. Taidanpa vierailla jatkossakin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se vaan on niin että talvesta osaa nautia paremmin kun on lunta. Vielä sitä on niin vanhanaikainen että on sitä mieltä että lunta saisi olla kolme tai viisikin kuukautta putkeen talvella. Mahtaakohan nykylapset enää kymmenen vuoden päästä odottaa edes lunta jouluksi? Tottuvat siihen että talvi kestää kuukauden verran tammi- helmikuun vaihteessa, ja muuten on märkää ja pimeää. Sitten pitää kaikki vuodenaikoja käsittelevät lastenkirjat kirjoittaa uudelleen ja kertoa niissä että joskus talvisin on lunta ja pakkastakin, muuten on vain pimeää... :)

  VastaaPoista
 5. epjgzKauniita kuvia!
  Olen Pottereissa lukemassa Feeniksin kiltaa. Olen jäänyt ihan koukkuun. Puoliverinen prinssi odottaa hyllyssä. Oletko nähny elokuvat? Minä en ole nähnyt kuin ensimmäisen enkä ajatellut niitä veilä katsoakaan. Mukava lukea hyvin kirjoitettua fantasiaa, kun yleensä luen vähän raskaampaa.

  Ja tosiaan, on niin ihanaa kun on oikea talvi!

  VastaaPoista
 6. Kiva kun ootte löytäneet uudehkoon blogiini magi ja arleena. Myös teidän
  hienoihin blogeihin olen käynyt tutustumassa.
  Niin, kyllä meikäläisen lapsuusvuosien talviin kuulu isot määrät lunta ja moniksi kuukausiksi sitä riitti. Saa nähdä tarvitaanko kohta enää suksiakaan:(

  VastaaPoista
 7. Sanni:
  Noihin Pottereihin jää todella koukkuun, vaikka muuten en oo tuollaisia fantasiakirjoja lukenut. Muutaman elokuvankin oon nähny ja tykkäsin. Odotan innolla seuraavaa kirjaa.

  VastaaPoista