perjantai 23. toukokuuta 2008

Taimien ulkoilutusta


Nämä ilahduttavat nyt kukinnallaan, tosin vain ikkunan takaa, olen taas ollut kuumeessa pari päivää. Ehkäpä jo huomenna uskaltaudun pihalle. Ne betonityöt pitäs ainakin hakea kotiin.Muutamana päivänä olen kuskannut laatikoissa taimia ulos terassille ja kasvihuoneeseen saamaan enemmän aurinkoa. Mutta ei sitä joka päivä viitti ja illalla ne pitää muistaa hakea takaisin sisälle.

4 kommenttia:

 1. Mitäs sitä nyt on ruvettu sairastelemaan! Minä rupesin puolestani lomailemaan. Samat on kyllä hommat:kantelen kukkalaatikoita sisään ja ulos, vaikka eipä nuo samettiruusut ym. vielä miltään näytä, kun ovat niin kovin pieniä. Jospa lämpenis nuo ilmat, että alkais nuo pihahommatkin maistua, olis kohta pakko, tiedät kyllä miksi. Pikaista paranemista! Terv. Pirjo

  VastaaPoista
 2. Pirjo:
  Kyllä ne pihahommat alkaa maistua kun juhlat lähenee;) Muista myös levätä välillä. Ja kiitos, enköhän ole jo kohta terve taas.

  VastaaPoista
 3. Täällä myös sairastettu kevätflunssaa ja katseltu kaiholla auringonpaisteeseen ulos! Pikaista paranemista sinulle! Hurmaava tuo valkoinen unikko!

  VastaaPoista
 4. Laura:
  Kiitos ja pikaista paranemista myös sinulle. Toivottavasti auringonpaiste jatkuu myös viikonloppuna, ajattelin että jos silloin pääsis jo pieniin pihapuuhiin.

  VastaaPoista