maanantai 20. joulukuuta 2010

20.

Viikonloppuna Laura innostui tekemään jääsuklaata. Herkullinen ja todella nopea nami.


100 g kookosrasvaa
200 g suklaata
2-4 tippaa piparminttuöljyä

Sulata kookosrasva ja suklaa erikseen. Anna jäähtyä hieman. Sekoita keskenään ja lisää joukkoon piparminttuöljy. Lusikoi pieniin karamellivuokiin ja laita hetkeksi jääkaappiin. 
Nauti!


7 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkua! Oikein vesi herahti kielelle.

    VastaaPoista
  2. Voi että näyttää tosi herkulta, ihanaa ko sie viittit tehdä kaikkee ihanaa:)

    VastaaPoista
  3. Näyttääpä herkulliselle ja ohje vaikuttaa ihanan helpolle! Kiitos vinkistä. :)

    VastaaPoista
  4. Nam, kuulostaa ja näyttää niin herkulliselta : )

    VastaaPoista
  5. Kuinka herkulliselta ja helpolta vaikuttaa, pitää kokeilla :)

    VastaaPoista
  6. Minä taas - kun en ole mikään suklaansyöjä - ihastelin tuota kaunista "Hyvää joulua" -nauhaa, jota olit kietaissut tölkin ympärille. Jos tuo on menossa jollekin lahjaksi, saaja hymyilee takuulla vielä juhannuksenakin!

    VastaaPoista
  7. Lehtokotilo:
    Onneksi niitä jäi vielä ylikin tuosta purkillisesta...

    Henrietta:
    Onneksi lapset on toisinaan mukana:)

    Esmeralda:
    Kannattaa kyllä kokeilla, todella pieni vaiva ja iso ilo:)

    Sariw:
    Näillä saa nopeasti suun makeaksi:)

    Tina:
    Et varmaan pety:)

    Intopii:
    Ihan tuo jää kotiin, ja jouluaattona saa alkaa noita syömään.
    Mutta ensi vuonna voisinkin laitta vastaavia joululahjoiksi:)

    VastaaPoista