Viikonloppuna Laura innostui tekemään jääsuklaata. Herkullinen ja todella nopea nami.
100 g kookosrasvaa
200 g suklaata
2-4 tippaa piparminttuöljyä
Sulata kookosrasva ja suklaa erikseen. Anna jäähtyä hieman. Sekoita keskenään ja lisää joukkoon piparminttuöljy. Lusikoi pieniin karamellivuokiin ja laita hetkeksi jääkaappiin.
Nauti!
Oi mitä herkkua! Oikein vesi herahti kielelle.
VastaaPoistaVoi että näyttää tosi herkulta, ihanaa ko sie viittit tehdä kaikkee ihanaa:)
VastaaPoistaNäyttääpä herkulliselle ja ohje vaikuttaa ihanan helpolle! Kiitos vinkistä. :)
VastaaPoistaNam, kuulostaa ja näyttää niin herkulliselta : )
VastaaPoistaKuinka herkulliselta ja helpolta vaikuttaa, pitää kokeilla :)
VastaaPoistaMinä taas - kun en ole mikään suklaansyöjä - ihastelin tuota kaunista "Hyvää joulua" -nauhaa, jota olit kietaissut tölkin ympärille. Jos tuo on menossa jollekin lahjaksi, saaja hymyilee takuulla vielä juhannuksenakin!
VastaaPoistaLehtokotilo:
VastaaPoistaOnneksi niitä jäi vielä ylikin tuosta purkillisesta...
Henrietta:
Onneksi lapset on toisinaan mukana:)
Esmeralda:
Kannattaa kyllä kokeilla, todella pieni vaiva ja iso ilo:)
Sariw:
Näillä saa nopeasti suun makeaksi:)
Tina:
Et varmaan pety:)
Intopii:
Ihan tuo jää kotiin, ja jouluaattona saa alkaa noita syömään.
Mutta ensi vuonna voisinkin laitta vastaavia joululahjoiksi:)