torstai 2. joulukuuta 2010

2.

Joululehdet ja -kirjat on kaivettu esiin ja uusiakin on ostettu. Niiden kanssa on kiva käpertyä sohvannurkkaan. Mukaan vielä kuppi kuumaa glögiä ja sitten vain nautitaan. 
Yksi ihanimmista kirjoista on tämä jo muutaman vuoden takainen kirja, jossa on joka päivälle oma juttunsa, joulukalenteri siis:)


5 kommenttia:

 1. Olen myös 'kirja-addikti' ja erityisen kiinnostunut jouluaiheisista kirjoista. Minulla heräsi mielenkiinto kirjaa kohtaan, kuka on kirjailija että voisin haeskella kyseistä opusta??

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen juuri hankkinut pari uutta kirjaa, lainannut kirjastosta kaiken irti lähtevän (siis jouluaiheisia, ei ihan kaikkea!!) ja selaillut niitä muutamia, jotka jo kotoa löytyvät. Ihanaa... Sinun kirjasi oli minulle uusi tuttavuus. Näyttää kiinnostavalta! Saralle tiedoksi: kirjoittajat löysin googlaamalla; olipa hankalia nimiä naisilla ;-)

  VastaaPoista
 3. Minullekin tuo kirja on ihan uusi... vaikuttaa mielenkiintoiselta.
  Tänä vuonna olen ostanut taas muutaman uuden joululehden, vanhojen kaveriksi ; )

  VastaaPoista
 4. Sama harrastus täälläkin iltaisin:)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Sara:
  Kirjan ovat kirjoittaneet Birgitta Wolfgang Drejer ja Dorrit Elmquist, kannattaa katsoa ainakin Booky.fi-sivuilta löytyykö.
  Itse olen ostanut sen neljä vuotta sitten.

  Intopii:
  Joka jouluksi tulee kyllä hankittua ainakin yksi uusi joulukirja, onneksi niitä on paljon;)
  Ja lehtiä useitakin, kyllä noissa riittääkin jo selattavaa.

  Sariw:
  Ja hassua kyllä, vaikka olen lukenut sen jo useana vuonna, aina on yhtä mielenkiintoista aloittaa alusta joulukuun ekana päivänä.

  Walkoisia unelmia:
  Ja tosi mukava harrastus:)
  Ihanaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista