lauantai 4. lokakuuta 2008

Viime viikolta

Kävelylenkiltä raahasin kotiin jonkun metsään hylkäämän peltiämpärin, täytettynä metsän antimilla. Väkersin niistä muutaman kranssin sisälle.
Sain myös valmiiksi "Anna hyvän kiertää"-haasteen tekeleeni, neulatyynyn ja kännykkäpussin, jotka on jo toimitettu uusille omistajilleen.18 kommenttia:

 1. Kauniita kransseja. Käsitteletkö kranssit jollain sumutteella ? Tai onko yleensä sumutteita tai lakkoja (hiuslakka) joka saa kranssit kestämään varisematta.

  Kirjasi alempana näyttivät sekä kauniilta pinoilta että mielenkiintoiselta luettavalta.

  VastaaPoista
 2. Oletpa tehnyt tosi ihania kransseja : )

  VastaaPoista
 3. Arleena:
  En oo käsitellyt kransseja millään ja ne kyllä aikanaan kuivuvat ja varisevat. Ois kiva kuulla onko olemassa jotain ainetta, joka sais ne kestämään kauemmin.

  VastaaPoista
 4. En jaksa ihmettelemästä näitä sinun kättesi tekemistä taitonäytteistä...itsekkin olen tehnyt joitan, mutta siitä on jo vuosia aikaa, nyttemmin se on kokonaan jäänyt , meinaan nuo kranssien teot. Ihailtavaa katseltavaa, niin kauniita.

  VastaaPoista
 5. Wau!
  Eka kertaa kylässä täällä. Olet tosi taitava:) Voisitko ihan opastaa miten ihmeellä noita kransseja tehdään? Ne on kauniita, mutta mä olen ihan "poropeukalo" niissä.. Miten ne oksat pysyy toisissaan kiinni, jollain langalla vai?
  Syysterkuin Maikki

  VastaaPoista
 6. Kiitos kysymästä - ei ole omaa blogia. Ja tällä haavaa on niin monenlaista projektia vaiheessa, että blogintekemisen opettelu saa odottaa. Olen jo mummoikäinen, mutta ei se estä uutta oppimasta.

  Kovin olet kätevä käsistäsi ja sinulla on silmää kauneudelle - minä uskon, että sellainen jos mikä auttaa meitä osaltaan rakentamaan sitä perään kuuluttamaamme parempaa maailmaa.
  Nuo ompelukset ovat myös ihania!

  VastaaPoista
 7. Sirkka:
  Kiitos kauniista sanoistasi. Itse olen vasta alkanut väkertää kransseja luonnonmateriaaleista.

  VastaaPoista
 8. Tinttarus:
  Kiitos. Ja mukavaa kun on uusiakin kommentoijia:)

  VastaaPoista
 9. Maikki:
  Ensin tehdään "kehikko" vaikkapa pajusta tai rautalangasta, siis taivutetaan se haluttuun muotoon. Sitten vain laitetaan siihen pieniä nippuja kerrallaan materiaalia ja kierretään koko ajan ohuella rautalangalla niitä kiinni.
  Kannattaa kokeilla:)

  VastaaPoista
 10. Rita:
  Toivottavasti saan toivottaa joskus sun blogisi tervetulleeksi blogistanian ihmeelliseen maailmaan;)

  VastaaPoista
 11. Kivoja kransseja ja etenkin tuo ylinnä oleva rehevän vihreä on kaunis. Liekö liekosammalta, joka kestää varisematta jopa vuosia. Tein vanhempieni mökille kauan sitten sellaisen ja se on vielä seinällä, vain väri on muuttunut.

  Olen innokas kranssien sitoja ja odottelenkin joulunalusaikaa, kun pääsee punomaan jouluisia sellaisia.

  Tsemppiä jatkoon kranssien kanssa :)

  VastaaPoista
 12. yksinkertaisesti kauniita kransseja , ei mitään liikaa ja pilkkunauha aivan ihanaa
  ilona

  VastaaPoista
 13. Nina:
  Kuulostaapa hyvältä tuo liekosammal, tosin en yhtään tiedä onko mun kranssini sellaista materiaalia, täytynee tarkistaa.

  VastaaPoista
 14. Ilona:
  Määkin ihastuin siihen Suomalaisessa kirjakaupassa.

  VastaaPoista
 15. Ihania Anna hyvän kiertää-lahjoja..!

  VastaaPoista