maanantai 24. maaliskuuta 2008

Huppupäitä näkyvissäVihdoinkin tällaisena ihanana aurinkoisena päivänä riensin ulos oikeisiin puutarhatöihin. Vanhat lakanamme palvelevat nyt ihan toisessa, joskin tärkeässä tehtävässä, suojaten havuja auringon niiiiin ihanilta säteiltä. Sitten "piirsin" lumihankeen uusia kukkapenkkisuunnitelmia ihan oikeassa mittakaavassa.


Työt tehtyäni menin istuskelemaan kasvihuoneeseemme, jossa säilytämme puutarhakalusteitamme talvisaikaan. Unelmoin auringon paistaessa, tuulelta suojassa, keväästä ja kesästä. Tuohon salaateille laatikko ja tuohon myös ja niiden väliin sellainen köynnösportti, jota vasten herneet ja kesäkukat kasvavat...

3 kommenttia:

  1. Oletpas ollut reipas! Somia huppupäitä on ilmestynyt sinun puutarhaasi! Mahtavaa kun saa suunnitella kaikenlaista, eikös! Se suunnittelu on melkein puolet koko ilosta, ei sen niin väliä, vaikkei kaikkia sitten ehtisikään toteuttaa... (tai niin mulle ainakin käy...);)

    VastaaPoista
  2. Laura:
    Kyllä siinä useinmiten niin käy että suunnitelmia on paljon enemmän mitä aika antaa myöten tehdä. Mutta suunnitteluhan on todellakin ainakin puolet koko ilosta;)

    VastaaPoista