sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Ulkoilua auringonpaisteessaViikonloppuna on ollut kivat ulkoiluilmat, vaikka onkin ollut tuulista. Tämä perhe on potkutellut, lenkkeillyt, lennättänyt leijaa ja luistellut. Meri on jäässä ja tosi sileä, voisi melkein luulla että se on sula ja vain ihan tyyni, sillä sen päällä ei ole yhtään lunta.

Exotic gardenin siemenluetteloa on tullut selattua tiiviisti. Tällä hetkellä tilauslistalla on espanjansormustinkukka, tummakurjenpolvi, sinivaleunikko, valkoinen idänunikko ja karhunheinä. Lisäksi Oskari toivoo kovasti vesimelonia kasvatettavaksi kasvihuoneessa, joten sekin täytyisi liittää tilaukseen. Ja ehkäpä vielä jotain muutakin:)

2 kommenttia:

  1. Ohhoh - en ikuna uskaltautuisi merenjäälle kun täällä ei uskalla järvenkään jäälle. Vaikka luistinradalta tosiaan järvenpinta näyttikin. Tiedätkö kun potkukelkatkin nostettiin varmaan viisi vuotta sitten autotallin vintille, eikä totisesti potkurikelejä ole sen eränperästäkään ollut.

    jori - neidonhiuspuun alta

    VastaaPoista
  2. Taidat asustella etelämmässä kuin me. Ja ei me oltu merenjäällä luistelemassa, vaikka tekstistäni niin ymmärsikin, vaan ihan koulun kaukalossa. Merta käytiin ihaileen lenkkeillen ja vain rannasta. Vaikka kauempana kyllä joku uskalias käveli jo.

    VastaaPoista