perjantai 4. tammikuuta 2008

Haasteellista


kevätatsalea


sormustinkukka


koristeomenapuu "Wabiskaw"


valkoinen sinivaleunikko


isokolmilehti

Minäkin vastaan tähän haasteeseen, vaikka se onkin aika vaikeaa, löytää suosikkinsa puutarhastansa. Nuo yläpuolella olevat ovat viisi haavettani ja alapuolella on viisi ihaninta kasviani.


kuunliljoja


pioneja


tarhakylmänkukka


jouluruusu (joka ei ole vielä kukkinut)


kärhöt

3 kommenttia:

 1. Kuinka mukavaa löytää uusi puutarha!! Laitoin sinut jo linkkilistaani. Sinun linkkilistastasi löysin myös ihastuttavia paikkoja!

  Sormustinkukka on ehdoton. Minulla kesti vuosia ja useita kylvöhuiskautteluita sinne tänne ennekuin ne ovat vakiintuneet puutarhaani. Kärhöt ovat myös ihan mahtavia. Nyt huolettaa viimekesäisten hankintojen laita kun lunta ei ole juuri ollenkaan ja pakkasta yli kymmenen jo. Onneksi olen suojannut kärhöt suurilla lehtimättäillä.

  VastaaPoista
 2. Helei! Kiitos haasteeseen vastaamisesta! Oi mitä hienouksia olet löytänyt! Sormustinkukan saat helposti, kylvät vaan siemeniä siine tänne, ja sitten ihmettelen kun mitään ei näy, ja sitten viiden vuoden päästä yllätyt että mistäs tuo sormustinkukka tuohon putkahti! Niin olen kuullut monelle käyvän. ne kukoistaa puutarhassa, katoaa ja ilmaantuu taas uudesta paikasta. Mullekin ne tulivat salaa esikonpistokkaan multapaakussa.
  Minä olen kanssa vinksahtanut noihin koristeomenapuihin, rhodoihin ja atsaleoihin olen ihastumaisillani kovaa vauhtia, unikot on aina ihania, kolmilehti olis varmaan upee! Mutta kärhöt, ne ne vasta jotain ovatkin!
  Lisäänpä sut mun linkkilistaan. mun osote : http:// peltopiha.vuodatus.net

  VastaaPoista
 3. Minä se olen enemmänkin herkkukasvien kasvattaja, mutta kauniita ne ovat ne kukatkin. Tuo sormustinkukka kuulostaa sellaiselta, joka sopisi minunkin mielenlaatuuni - yllätykset ovat aina hauskoja!

  Mukavan oloinen blogi sinulla :)

  VastaaPoista