lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kirsikkapuu mielessäin

Tämän viikon illat ovat sujuneet sujuvasti vierashuoneen puolella. Tavaroita on kannettu ulos ja loput pakattu keskelle huonetta. Ja sitten alkoikin se hauskin osuus eli tapettien repiminen. Juuri niin, kesti aikansa ennenkuin hoksasin kuinka märäksi se pitää kastella että lähtee isompina kuin sentin palasina;) Mutta nyt sujuu jo vähän paremmin.


Tämän voimalla kuitenkin jaksan:)


Ehkä juhannuksena on valmista. Tai jo pääsiäisenä;)

9 kommenttia:

 1. Oi, sä laitat Kirsikkaa tilalle!!! Se on NIIN ihana tapetti. Oih ja voih, tuota kun saisin omiinkin seiniin lätkiä. Ehkä sitten, kun seinät on oikeesti omat eikä vaan "lainassa" :P Tapettien repiminen on aika terapeuttista hommaa muuten :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oih, ihana tapetti! Malttamattomana odottelen kuvia, oli se sitten pääsiäinen, vappu tai juhannus:)

  VastaaPoista
 3. Tapettien repiminen on kyllä melkoista hommaa... Se uuden laittaminen on paljon kivempaa :). Kaunista tapettia olet laittamassa!

  VastaaPoista
 4. Onpas teille tulossa keväistä! Ihana tapetti. Me kävimme juuri hetki sitten ostamassa jotakin todella esteettistä, nimittäin... tattada-taa: tasoitetapettia :-D Mutta kyllä siitäkin voi hyvä tulla parin maalitelan heilautuksen jälkeen. Sitten joskus. Kunhan ehditään ensin laittaa se seinään.

  VastaaPoista
 5. Tapetin poistaminen on ai niin turhauttavaa hommaa, mutta onneksi siitä seuraa yleensä ilo uusista tapeteista,sanon yleensä,kun kerran sattui niinkin, että loppujenlopuksi tapetin tilalle tulikin maali :D

  VastaaPoista
 6. Tiina:
  Ihastuin tuohon kirsikkapuuhun jossain blogissa ja kun vierashuoneen uudelleen tapetointi tuli ajankohtaiseksi, ei kauan tarvinnut miettiä mitä tapettia laitetaan. Tuota tulee vain yhdelle seinälle, muut maalataan.

  Sylvi:
  Toivotaan;)

  Kanelia ja kardemummaa:
  Ehkä jo pääsiäinen, toiveikkaasti ajattelen...
  Vielä kun keksisi mihin sijoittaa ne muutamat ylimääräiset huonekalut, joita en viitsisi takaisin tuonne kamariin raahata.

  Susanna:
  Toivottavasti uuden laittaminen on mukavampaa, itse en ole koskaan tapetoinut. Äidillä olin kyllä apulaisena kun hän meidän kotia tapetoi. Työkaveri lupasi tulla kaveriksi tällä kertaa. Tai sitten jos hän ei pääse, äiti varmasti taas auttaa:)

  Intopii:
  Eikös ole kummaa, ettei aikaa tahdo saada riittämään kaikkeen kivaankaan hommaan. Meilläkin on maalausta edessä, tapettia tulee vain yhdelle seinälle, muuten taitais olla liian keväinen tunnelma;)

  Mie vaan:
  No mutta jotain uutta ja ihanaa kuitenkin, oli se sitten tapetti tai maali:)

  VastaaPoista
 7. No mutta nopsaan sait hommattua rullat! Hyvä juttu. Malttamattomana odottelen lopputulosta, siitä tulee varmasti hieno. Minkä sävyn valkkasit maaliksi?

  VastaaPoista
 8. Tilasin tapetit toissa viikolla ja ne tuli kahdessa päivässä. Luulin että toimitusaika olisi paljon pidempi:)
  Kohta on kaikki vanhat revitty irti, kolme vuotaa jäljellä. Joskohan huomenna jo pääsisi maalaamaa...
  Maali oli kyllä hankala valita, lopulta otin sävyn Enkeli:)

  VastaaPoista