sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Sade

Vihdoinkin meilläkin satoi vettä.
Alkoi jo tuntua että asutaan Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa, kun vesisateet vain kiersi ympäriltä;)

*
*

Kyllä vesipisarat ovat kauniita:)

10 kommenttia:

 1. Sade tekee niin uskomattoman hyvää. Meillä vuorostaan on satanut viikon putkeen, niin että jouduin laittamaan jo puita pesään. Toivotaan, että sade hellisi teidän tilusia jonkusen päivän niin kasvit saisivat hörppiä vähän varastoon.

  VastaaPoista
 2. No hitsi täällä tihuuttanu koko viikon tai anteeksi oli 1 hyvä päivä. Oli kivaa kun vettä tuli alku viikolla rupes oleen niin kuivaa mt nyt alkais jo riittää. Josko ne siirtyis sinne teille sit ja se aurinko meille;)

  VastaaPoista
 3. On se kaivattua helteiden ja kuivuuden jälkeen! Täällä saaristossa kyllä saoti parin aalkuviikon yönä ihan mukavasti. Nyt ei tarvitsisi enää tulla, sitä tuli koko iltapäivän!

  VastaaPoista
 4. Jaahas, täällä on kyllä sitten vettä piisannut aika tavalla, alkaa jo kyllästyttää! Ja melkoisen kehnoa keliä on luvattu juhannusalusviikollekin, mutta sää on mikä on, sillehän ei kukaan mitään mahda. Pitää vaan yrittää iloita siitä, että kesälomaan on enää neljä päivää.

  VastaaPoista
 5. Kesäiset sateet ovat odotettuja. Ihmeellistä, miten taivaalta tuleva vesi saa luonnon hehkumaan ja ilman raikastumaan.

  VastaaPoista
 6. Sadepäivät ovat tosiaan tervetulleita ja nin rentouttavia kun voi ja malttaa istahtaa mielituoliinsa hyvän kirjan kanssa <3

  VastaaPoista
 7. Täälläkin kaivattiin jo sadetta, sateet kun kierteli tän paikan monta kertaa vaikka muualla lähikunnissa tuli vettä. No tulihan sitä eilen koko päivän ja taitaa jatkua tänään. Ulkopuuhailujen sijaan taitaa olla leipomispäivä ja ikkunan pesu joka on keväältä jäänyt. Ei hommat kesken lopu, vaikka kaikkein mieluiten sitä touhuais puutarhahommia!

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että saitte vettä. Se tekee niiiin hyvää puutarhalle juhannuksen alla. Meillä on tullut vettä lähes viikon verran ja olen tyytyväinen. Pikkutaimet ja siemenet saavat hyvän alun eikä tarvitse itse seisoa vesiletkun jatkeena.

  VastaaPoista
 9. Siellä on sade mukavasti koristellut pihan kukkia ja niiden lehtiä.

  VastaaPoista
 10. Jori:
  Jo toinen päivä putkeen sadetta, tosin eilen mittariin kertyi 4 milliä ja tänään vieläkin vähemmän.

  Henrietta:
  Saitteko auringonpaisteen?

  Saila:
  Kohtuus olisi hyväksi näissä sääasioissakin;)

  Intianminttu:
  Voi onnekasta, mulla vielä viikkoja loman alkuun.

  Maria:
  Sade ikäänkuin pesee kasvit. Tuosta viereiseltä pellolta kun viime viikolla tuli jo aikamoiset pölypilvet traktorin ajellessa siellä.

  Marjamatilda:
  Ne taitavat olla rentoutumista varten. Tai siivousta;)

  Laura:
  Joo, ei meilläkään hommat lopu sisälläkään:)
  Vielä meilläkin ikkunoita osa pesemättä ja kaappejakin olis hyvä välillä järjestellä, käyttämättömiä tavaroita vois vielä taas kirpparille.
  Pitää muistaa kuitenkin levätäkin, vaikka puutarhaohjelmien parissa...

  Irene:
  Minä en tapaa kastella muita kuin uusia istutuksia, mutta niille onkin sitten joutunut kantamaan vettä. Todella tervetullutta siis tämä luonnon järjestämä kastelu. Kun vain ei jäis päälle...

  Arleena:
  Luonto on taitava koristelija:)

  VastaaPoista