keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kasvihuoneunelmia:)

Tänään sain kasvihuoneen oven auki pitkästä aikaa. Muutamana päivänä olin käynyt tekemässä lumitöitä oven edustalta ja viimein aurinko sai sulatettua loputkin. Kyllä olikin mukava nauttia "päiväkahvinsa" siellä, mukana puutarhalehti ja muutama pala suklaata:)

Jo yhdentoista aikoihin aamupäivällä, kun tulimme hiihtämästä, mittari näytti varjon puolella +5 astetta, uskomatonta. Räystäiltä on tippunut vesi ja linnut ovat laulaneet, se on kuulkaas kevät nyt!

18 kommenttia:

 1. Nyt uskon kevään täällä oloon:D

  VastaaPoista
 2. Samaa lehteä lueskelin eilen illalla, olisi pitänyt mennä nukkumaan mutta puutarhajutut veivät mukanaan. Lapiohommia täytyisi täälläkin tehdä, jotta pääsisi kasvihuoneeseen. Mittari näytti siellä tänään 13 astetta.

  VastaaPoista
 3. Sama lehti täälläkin sänkylukemisena ennen yöunia...voi, minä vain jatkan haaveilua kasvihuoneesta, sinä saat nauttia sellaisesta!

  VastaaPoista
 4. Ja täälläkin luettiin samaa lehteä ennen Nukkumatin tuloa:).Voi,sulla onnenpojalla on jo ihana kasvihuone....mulla vain unelmointi siitä aiheesta pahenee,tiedän jo tasan tarkkaan millainen siitä tulee,sitten joskus:).ihanan keväistä on täälläkin ollut,kyllä niin jo sormet syyhyää päästä pihahommiin.Aurinkoista maaliskuuta:)

  VastaaPoista
 5. No niinpä ovat meidän "päivän kuvat" hyvin samanhenkisiä :-) Mulla vaan ei vieläkään ole sitä kasvihuonetta, eli ihan ulkosalla piti kaffekupin kanssa istuskella. Enkä ottanut lehteäkään ulkoilemaan, vaan se odottaa minua tuolla sohvannurkassa... Samanlaista auringonpalvontaa ollaan kuitenkin harrastettu. Eikö ollut ihan MIELETÖN päivä!

  VastaaPoista
 6. Sinulla on kyllä ollut aivan mahtava päiväkahvi paikka!! Täytyypäs itsekki ryhtyä lapio hommiin, että pääsen kasvihuoneeseen istuskelemaan :)

  VastaaPoista
 7. Voi vitsit, kuulostaa niin hyvältä :) Mä kannoin oman korteni kevätkekoon ja ostin eilen vefiruukkuja ja kylvömultaa. Tästä se lähtee!

  VastaaPoista
 8. Voi kun olis kasvihuone,ah huokaan syvään;)

  VastaaPoista
 9. Kasvihuone on siis korkattu tänä keväänä. Varmaan maistui ihanalta capuchino ja suklaa ja seurana puutarhalehti. Ei hullumpaa!

  VastaaPoista
 10. Ai kun kuulostaa keväiseltä! Minäkin odotan ensimmäisiä kahvitteluja ulkosalla, siitä tietää kevään saapuneen!

  VastaaPoista
 11. "Kevät on, kevät on, purossa uitetaan kaarnalaivat parhaat" ,jostain sun postausta lukiesa tuli vanha lastenlaulu mieleen.
  Mulla kasvihuone on tuolla puojissa oottamasa kasaajaa :).Siitä enemmän keväämmällä...

  VastaaPoista
 12. Niin on, siis KEVÄT!

  Oma kasvihuoneeni on vielä vaiheessa, mutta ehkä minäkin pääsen istuskelemaan sinne joskus:)

  Iloisia hetkiä viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 13. Olisipa kasvihuone... Sinne ei nyt tuo kylmä tuulikaan pääsisi ja saisi auringonlämmössä nautiskella...
  Ensi viikolla pääsen onneksi laittamaan parveketta kevätkuntoon. Vein sinne jo tulppaanit vihertymään, kun kellarissa ovat vähän kellertäviä ; )
  Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa !

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana keväthetki kasvihuoneessa. JUURI noin minäkin teen sitten joskus kun minullakin on kasvihuone!

  VastaaPoista
 15. Kasvihuoneessani istuessa aloin jo miettiä, milloin sinne voisi viedä sipulikukkaruukkuja, olisi sitten jotain muutakin katseltavaa kuin tuo puutarhalehti:)

  VastaaPoista
 16. Oi Oi, ehkä jo ensi keväänä minäkin. Ja sipulikukkaruukut ovat loistava ajatus.

  VastaaPoista
 17. Sanni:
  Ja sun kasvihuoneeseen mahtuu vaikka sohva päivänokosia varten;)

  VastaaPoista