lauantai 15. tammikuuta 2011

Vuoden ekat

Vuoden ensimmäiset kukkaset ostettu. Kovin ovat hempeitä molemmat, sekä tulppaanikimppu että santpaulia. Jotenkin enteilevät kevättä;)
Vaikka ulkona on oikeinkin talvinen ilma, pakkasta kaksikymmentä astetta ja lunta melkoisen reilusti nyt jo täälläkin.

Samalla eilisellä kauppareissulla ostin myös muutamia yrttejä, odottavat vielä isompaan ruukkuun istuttamista. Niistä on kiva napsaista maustetta ruokaan ja ilahduttavat myös vihreydellään. 

13 kommenttia:

 1. Ihana kollaasi....kaunis..Iloista lauantaita..

  VastaaPoista
 2. Keväinen meininki täälläkin,ihania kuvia.mukavaa viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Tulppaanit kuuluu lempparikukkiini! Täytyy pian niitä iloksi ja kevään merkiksi pöydälle hankkia! SAint paulian samettisia lehtiä ja hentosia kukkia aina ihastelen myös:)
  Kevättä kohden, viikonloppuun valoa toivottelen :)

  VastaaPoista
 4. Huikaisevan ihania kuvia! Varsinkin tuo upean pinkki tulppaani suorastaan pyöräytti sydämen kertaalleen ympäri. Aaah...

  VastaaPoista
 5. Kauniit värit kukissa. Kevättä enteilevät.

  VastaaPoista
 6. Kevään herkkiä hetkiä. Pitäis varmaan käydä Plantagenissa taas ihastelemassa. Käyn useasti katseleen vaan kukkia siellä, en osta mitään katson vaan ja nautin kosteasta ilmasta.Tollo mikä tollo:)

  VastaaPoista
 7. Hempeän kauniita pastellisävyjä ja yrtit kuulostavat... keväisiltä :)

  VastaaPoista
 8. Niin ihanan suloisen keväisiä : )

  VastaaPoista
 9. Söpöt pinkit kukat olet hankkinut. Teimme mekin kukkaostoksia: Mieheni valitsi pinkin kevätesikon ja minä kaksi sinivalkoista santpauliaa. Hmmm...

  VastaaPoista
 10. Krisse, Tiina -T, Intopii, Maria, Arleena, Henrietta, Walkoisia Unelmia, Maria, Inkivääri, Sariw ja Nettimartta, paljon kiitoksia kommenteistanne. On ollut muka kiireitä ja blogistaniassa oon ollut vähemmän, nyt kuitenkin aioin istua tässä vielä eräänkin hetken.

  Onneksi viikonloppu on jo lähellä, eikä mitään ihmeempiä suunnitelmia:)

  VastaaPoista