keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Jäätä

Jossain joululehdessä oli tehty kauniita lyhtyjä jäädyttämällä vettä maitopurkeissa. Ideana oli että lyhtyyn jää kynttilälle aukko.


Mun tekeleeni oli pakastimessa vähän liian kauan ja ne jäätyivät ihan kokonaan.Ei näihin siis kynttilöitä saa sisään, mutta aika kauniita kuvioita jäähän on tullut.

8 kommenttia:

 1. Nehän ovat kauniita jääpatsaita.

  VastaaPoista
 2. Jää on kaunista. Kynttilälyhtykin olisi varmasti kaunis. Haluaisin kokeilla, mutta pakastinta pitäisi ensin vähän tyhjentää...

  VastaaPoista
 3. Pieniä veistoksia..ne ovat kauniita..

  VastaaPoista
 4. Hienoja, aivan kuin lasia. nyt kun saataisiin sen verran vielä pakkasta, että saisi ihan oikeasti ulkona jäädytettyä jotain..

  VastaaPoista
 5. Olen joskus jäädyttänyt vettä maitopurkeissa tahallaan liian pitkään: jäätyneistä tiilistä sitten latomalla vaakatasossa lomittain toistensa päälle tai "pilereina ympyräksi" , niin sieviä lyhtyjä tulee. vain mielikuvitus on rajana,kun jääpatsaille käyttöä keksii.

  VastaaPoista
 6. Upeat jääpötikät !!! Uskomattoman kauniita.

  VastaaPoista
 7. Noistahan voisi tosiaan rakennella vaikka Stonehengen, harmi vaan että omaan pakastimeen ei mahdu yhtään maitopurkkia. Ehkä pitää kerätä purkkeja talteen ja jäädyttää sitten ulkona.

  VastaaPoista
 8. Kiitokset taas kaikille kommentoijille, tekstejänne on ilo lukea.
  Nyt on ainakin meillä pakkasta myös ulkona, tosin vain muutama aste. Voi mennä aikaa ennenkuin purkkini jäätyvät siellä, mutta kun munkaan pakastimeen ei mahdu kovin monta kerrallaan;)

  VastaaPoista